Welkom bij Pittie Communicatie! Voor (team)trainingen en coaching kunt u hier terecht. Ik, Karien Pittie, heb ruime ervaring met het ontwikkelen, uitvoeren en bijstellen van trainingen op het gebied van communicatie en samenwerking (zie ook werkwijze en aanbod).

foto van Gilles van Niel
'Vazen' Bert Frijns, foto: G. van Niel

Ik lever maatwerk. Door met u en uw medewerkers in gesprek te gaan, en als het kan een keer mee te kijken op de werkplek. Door goed met elkaar in gesprek te blijven over het verband tussen de werksituatie en hetgeen in de training of coaching aan bod moet komen. Door de casu´stiek van uw werknemers als vertrekpunt te nemen, garandeer ik dat uw werkpraktijk centraal staat in de trainingen. Desgewenst train of coach ik op de werkplek zelf om het geleerde in de praktijk te borgen. Goede afstemming en communicatie over de opdracht spreken voor mij vanzelf. Ik ga graag voor u aan de slag!

Pittie Communicatie werkt zelfstandig of, indien gewenst, met andere trainers en trainingsacteurs samen. Karien Pittie werkt sinds 2014 als freelancer voor Schouten en Nelissen, www.sn.nl en is ook via www.personalbrandingkleur.com/samenmetkarien inzetbaar als trainer bij de training over persoonlijke uitstraling Oh, zie je me zo?!
Als een van de drie dames Helderder maakt Karien Pittie interactieve op maat gemaakte theatervoorstellingen voor diverse organisaties.