Karien Pittie

Als eigenaar van Pittie Communicatie, training en (team)coaching train en coach ik zelfstandig of in samenwerking met andere organisaties en partners. Ik beschik over een CRKBO-registratie en ben lid van de NOBTRA.

Karien Pittie

Mijn werkervaring ligt sinds 1984 op het gebied van het onderwijs (HBO en universitair), de overheid en in toenemende mate: de gezondheidszorg (academisch, perifeer, verzorgingstehuis, 1stelijn). Voor Schouten en Nelissen www.sn.nl train ik voor diverse opdrachtgevers in zowel de profit- als non profitsector. Via www.personalbrandingkleur.com/samenmetkarien inzetbaar als trainer bij de training over persoonlijke uitstraling Oh, zie je me zo?! Zie ook mijn opdrachtgevers.

Ik studeerde Nederlandse Taal en Letterkunde in Utrecht (inclusief 1ste graads didactiek) (diploma 1985) en volgde post academisch onderwijs op het gebied van communicatie.

In 2006 rondde ik de opleiding De trainer als regisseur af bij het Balkon. Sindsdien komen twee belangrijke aandachtsgebieden voor mij samen: trainen/coachen en spelen/improviseren in het theater. Naast open trainingen verzorg ik steeds vaker met veel plezier teamtrainingen op maat. In 2011 volgde ik de opleiding Groepsdynamica/teamtraining om me hier verder in te bekwamen. In 2014 en 2016 volgde ik Masterclasses Voice Dialogue.

Op aanvraag verzorg ik op evenementen theatrale interventies, vaak in samenwerking met andere acteurs . Met tussenpozen speel ik in amateurtheatergezelschappen.

Ik ben actief lid van een Voice Dialogue intervisiegroep.

Voor meer details zie Linked-in